besøk!

hello, bloggingen min har jo vært helt forferdelig i sommer og jeg vet ikke om det kommer til å forbedre seg heller siden jeg har så masse å gjøre! Men jeg prøver å kommer med noen innlegg når jeg har tid!
Nå er jo Victoria her (hun er kusina og bestevennina mi) og vi har det kjempe gøy! Vi har vært på shopping, terra mitica og mange dager på stranda :)  Men hun drar desverre på onsdag og jeg kommer til å savne hun kjempe masse! Men på den posetive siden kommer vennene mine som bor i spania tilbake da!


jenta mi!!

 

hade!


3 kommentarer

I DET SISTE

Hello, jeg har ikke fått blogget i det siste.. rett og slett fordi enten har jeg gjort så masse at jeg ikke har hatt tid eller så har jeg ikke gjort noe å gått rundt hjemme hele dagen uten sminke å sett helt forferdelig ut! så da har det desverre ikke blitt mye blogging. nå er broren min på besøk å har vært her litt over en uke! han drar hjem i morgen og på mandag så kommer victoria som er kusina mi og besteveninna mi. skal prøve å fåblogget hver dag framover. Men i dag har jeg vært en tur i guadalest med mamma og Carl Otto broren min. har tatt noen bilder.


meg å broren min

carl otto, mamma og meg :))


2 kommentarerHello, jeg heter Liv Karin Johansen. Jeg er 14 år og kommer fra Moss. Jeg bor fortiden i Spania og kommer til å blogge om mitt liv her.hits