SPØRSMÅLSRUNDE

Hello, nå har jeg ikke blogget på en stund og jeg har misten noen lesere og jeg ser at jeg også har fått noen nye så jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde! Så vis det er noe du lurer på så skriv det i kommentarfeltet :)

Jeg svarer på video vis jeg får nok spørsmål!
 

 

-noe du lurer på?


29 kommentarer

TAKE ME BACK//LONDON

Jeg fant noen bilder fra London jeg ikke har sett før på et minnekort jeg tilfeldigvis tok med i kofferten til norge så jeg tenkte å dele de.
kjempe fin i stoooor boblejakke da!

savner alt ved London!!!! Jeg må tilbake ditt en dag!


18 kommentarer

oppskrift på sunnepannekaker

Hello, noen dager før jeg reiste til norge lagde jeg noe veldig godt (og kjempe sunt) som jeg tenkte å vise dere! nemmelig sunnepannekaker :)
det du trenger er :♥sunt sukker (fks sukrin som fås kjøpt på helsekoster) ♥1egg ♥hvetemel ♥havregryn ♥melk (som jeg glemte på bildet, men kan erstates med naturlig yougurt) ♥cocos smør(kjøpes på helsekost)

Det du gjør er å blande sammen alt i en bolle og steker det akkuratt sånn som vanelige pannekaker. Kokos smøret brukes ikke i blandingen det er en erstatning for smør.


her ser dere et bilde av blandingen.


<3<3<3

Håper dere liker sånne innlegg som dette og si ifra vis dere vil at jeg skal lage flere lignende :)


9 kommentarer

050513

Hei, nå må jeg bare si unnskyld for at jeg ikke har fått blogget noe særlig i det siste men jeg må vel skylde på at jeg har ikke hatt tid! og jeg klarte å glemme kameraet hjemme i spania så jeg får heller ikke tatt noen bilder. men nå ligger jeg å ser på gossip girl og koser meg! blogges senere<3

37 kommentarer

PÅ FLYET

Hello, nå sitter jeg på flyet og det er 2 og en halv time til det lander. Nettet er utrolig treigt så jeg får bare lagt til mobil bilder. Blogges når jeg lander eller imorgen vis jeg ikke får tid :)

Pretty little liars<3


3 kommentarerHello, jeg heter Liv Karin Johansen. Jeg er 14 år og kommer fra Moss. Jeg bor fortiden i Spania og kommer til å blogge om mitt liv her.hits