LONDON

hello, nå har jeg ikke blogget på en godt stund og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid, lyst eller noe og blogge om. Og det verste av alt er at jeg ikke kommer til å få kunne blogge på kanskje 5 dager til?
uff, føler meg som verdens dårligste blogger. Men jeg må sove nå.. fordi imorgen tidlig reiser jeg til looondooon :) gleder meg kjempe masse og tror det kommer til å bli kjempe gøy! Jeg skal bra være borte i 4 dager men tror ikke jeg kommer til å ha tilgang til noe internett. Jeg skal prøve å få tatt masse fine bilder til dere men jeg skal bare ha meg digital kamera :( 

5 kommentarer

premieren

Hello, nå har jeg nettopp kommet hjem fra premieren på teateret jeg går på! Det var utrolig skummelt, og det var en del spente og nærvøse jenter backstage haha! Jeg skulle ta opp kamerat å ta noen bilder akkuratt før vi skulle ut og fremføre. Sååå jeg fikk ikke tatt noen bilder.. jeg var også en tur å tok solarium i pausen haha, vi fikk 15 minutter til å kjøpe litt goderi på butikken! Er så desperat etter å bli brun at første sjanse blir tatt! Det skal foresten være forestillinger hele helgen så skal prøve å få tatt noen bilder i morgen!

et gammelt bilde hahah..

 

 

-har du noen gang gått på teater?
-hva har du gjort i dag? 


2 kommentarer

generalprøve

hello, idag har vi hatt generaprøve på teateret! jeg begynner faktisk å bli litt nervøs, det er premiere i morgen og det gikk ikke super bra i dag. Vi glemte replikker, hoppa over 3 sider fra manuset og jeg fikk helt hjerteppe. Menmen, generalprøver skal ikke gå helt uten feil heller. Før teater var jeg å spiste sushi med martha.


bildene ble litt i rar rekkefølge da..

 

-hva har du gjort i dag?
-liker du sushi? 


8 kommentarer

KOMMENTERER ALLTID TILBAKE

hello, jeg tenkte at jeg skulle lage et innlegg om dette. jeg har fått noen kommentarer nå nylig men jeg har ikke fått tid til å kommentere på alle. Men jeg skal sette med ned å gjøre det nå :)

 

-kommenterer du også tilbake?


46 kommentarer

MIN DAG I BILDER

hello, i dag var jeg og tok noen bilder med Martha før vi dro på teater. Etterpå så møte vi noen andre jenter og var litt med dem, også tok vi sol!

det var bare bildene av meg og martha som ble fine haha<3

 

 

-hva har du gjort i dag?
 15 kommentarer

VINTERFERIEN...

hello, nå ligger jeg å slapper av i senga og venter på å bli trøtt. Jeg føler at hele vinterferien bare flyr fra meg og at plutselig er den over, alle dagene mine går vel egentlig sånn her :
sove,venner,teater,teater,teater,teater,venner,være oppe hele natta, sove. også alt om igjen.  haha, jeg vil få noen minner ut av denne vinterferien men jaja, teater er en veldig stor del av den og sånn må det vel bare være nå som det er så kort til igjen til premieren. det er faktisk to dager til :Oet bilde av meg og Martha (trykk på bildet for å komme til bloggen hennes) fra istad <3

 

-hvordan har din ferie vært? 


7 kommentarer

KONTAKT

 instagram - Livkarinjohansen

 facebook - Liv Karin Johansen

 forspring - Livkarin98

snapchat - Lkjo

 

 


5 kommentarer

MORSOMME FAKTA

hello! jeg synes det er kjempe morsomt med sånne ting som fakta, sånne ting som man aldri tenker over eller vet så jeg tenkte å dele noen her.

♥ Hvis du prøver å tvinge deg selv til å holde øynene åpne kan de sprette ut av hode 

♥ Mer enn 50% av jordas befolkning har aldri snakket i telefonen.

♥ Det er umulig å kile deg selv. En del av hjernen forteller en annen hva du driver med, og ignorerer følelsen.

♥ En person bruker ca 57 "tørk" av en dorull per dag.

neglene på tommelfingrene vokser saktere enn neglene på de andre fingrene 

87 millioner mennesker i Kina heter «Li» til etternavn

♥ alle mennesker hører dårligere etter de har spist masse mat

 
 

-liker du sånne innlegg som dette? (kommenter vis du vil jeg skal lage flere)
-var det noe du vise fra før av? 

 

snakkes<3


8 kommentarer

JEG VIL LESE DIN BLOGG!

hello, nå som det er vinterferie så har jeg ikke så masse å gjøre om dagene så jeg tenkte å finne noen nye blogger og lese. Men Ihvertfall så kan dere skrive blogg adressen deres i kommentarfeltet så ta jeg meg en tur innom :)

random bilder haha (nam!!!)

snakkes<3


37 kommentarer

190213

hello, nå har jeg nettopp stått opp! Nå skal jeg til albir å møte Martha før vi dra på teater. Jeg tar med meg kamera sånn at jeg får tatt noen bilder.et veldig uklart bilde jeg tok i går. 

snakkes<3 


7 kommentarer
Stikkord:

KOSELIGE DAGER

hello, jeg fikk dessverre ikke blogget i går fordi jeg var ikke hjemme eller hadde tilgang til interenett. Jeg var først på teater noe som er kjempe gøy nå som premieren av forestillingen næremer seg. Så dro jeg Jannike og Martha (LINK) ned for å møte herlige silje og vennene hennes. Silje bodde i spania før, men så flyttet hun hjem i jula.. Men det var kjempe gøy å se hun igjen! Så dro jeg, silje, martha og vennene hennes på en resturang å spiste god mat. Der møtte vi noen andre jenter vi kjenner og så gikk vi bare litt rundt i albir og koste oss! Jeg endte opp med å sove over hos silje, noe som var veldig gøy! Så dro vi en tur til altea (byen jeg bor i) og spiste kake og handla litt på ale-hop. Jeg kjøpte noe veldig kult som jeg godt kan vise i ett annet innlegg :)


snakkes<3


6 kommentarer

halvveis outfit


svart topp fra hm/ hettejakke fra pimkie/ buske fra bershka


5 kommentarer

litt nytt

Hello, nå har jeg nettopp kommet hjem fra la marina som er et kjøpesenter her. Jeg kjøpte meg en del og er veldig fornøyd med alt! Jeg kjøpte vel egentlig bare klær, sminke og litt undertøy :)

er helt hekta på Clinique!! elsker det, klarer nesten ikke å bruke annen sminke for tiden.  Alt er fra Couglas. Husker ikke helt hva alt koster men den svarte kosten kostet 30 euro og den andre kosta 10.


her er noen av klærene jeg kjøpte, jeg kjøpte mer men tok ikke bilde av det. Klærene på bildet er fra hm, pimkie, bershka og zara.

snakkes<3


Ingen kommentarer

starte opp igjen

hello, nå tenkte jeg å starte opp bloggingen igjen. akkuratt nå skal jeg prøve å stå opp sånn at jeg får fiksa meg. jeg skal snart til albir og møte Martha så skal vi ta sol før vi drar på teater. det er mindere enn en uke til første forestiling og jeg gleder meg masse. Jeg har jo ikke blogget på tusen år så har nesten ingen bilder på denne pcen men jeg skal prøve mitt beste for å få til en bare blogg.

 snakkes <3

 


6 kommentarerHello, jeg heter Liv Karin Johansen. Jeg er 14 år og kommer fra Moss. Jeg bor fortiden i Spania og kommer til å blogge om mitt liv her.hits