hjemme i norge!!

Hello, jeg har ikke fått blogget på en stund fordi jeg har ikke hatt tid. Jeg har flyttet hjem til norge :O 
Dette blir et veldig kort innlegg fordi jeg må forte meg til skolen snart, men vi snakkes senere!


kleint bilde :/ <3
 


3 kommentarer

besøk!

hello, bloggingen min har jo vært helt forferdelig i sommer og jeg vet ikke om det kommer til å forbedre seg heller siden jeg har så masse å gjøre! Men jeg prøver å kommer med noen innlegg når jeg har tid!
Nå er jo Victoria her (hun er kusina og bestevennina mi) og vi har det kjempe gøy! Vi har vært på shopping, terra mitica og mange dager på stranda :)  Men hun drar desverre på onsdag og jeg kommer til å savne hun kjempe masse! Men på den posetive siden kommer vennene mine som bor i spania tilbake da!


jenta mi!!

 

hade!


3 kommentarer

I DET SISTE

Hello, jeg har ikke fått blogget i det siste.. rett og slett fordi enten har jeg gjort så masse at jeg ikke har hatt tid eller så har jeg ikke gjort noe å gått rundt hjemme hele dagen uten sminke å sett helt forferdelig ut! så da har det desverre ikke blitt mye blogging. nå er broren min på besøk å har vært her litt over en uke! han drar hjem i morgen og på mandag så kommer victoria som er kusina mi og besteveninna mi. skal prøve å fåblogget hver dag framover. Men i dag har jeg vært en tur i guadalest med mamma og Carl Otto broren min. har tatt noen bilder.


meg å broren min

carl otto, mamma og meg :))


2 kommentarer

Barcelona

Hello, nå pakker jeg for å dra til Barcelona! Dette blir et kjapt innlegg fordi jeg nesten ikke har begynt å pakke og jeg må dra herifra om mindere enn en time :)
jeg kommer ikke til å blogge derfra, men vi snakkes om en uke!


arkiv bilde, har ikke tid til å ta et nytt :)
 


4 kommentarer

tilbake i Spania

Hello, nå er jeg tilbake i Spania! Det var trsit å forlate silje.. men håper jo at vi møtes snart igjen! i dag har jeg ikke gjort så mye, kom hjem klokka 4 på natten i går så har vært ganske sliten i hele dag. i morgen skal jeg en tur med Veronica og kanskje noen andre også! Det blir sikkert kjempe koselig det er jo 2 uker siden jeg har sett folka her i spania så det er masse å prate om :)


bilde jeg tok i norge :)

 

blogges<3


3 kommentarer

050513

Hei, nå må jeg bare si unnskyld for at jeg ikke har fått blogget noe særlig i det siste men jeg må vel skylde på at jeg har ikke hatt tid! og jeg klarte å glemme kameraet hjemme i spania så jeg får heller ikke tatt noen bilder. men nå ligger jeg å ser på gossip girl og koser meg! blogges senere<3

37 kommentarer

PÅ FLYET

Hello, nå sitter jeg på flyet og det er 2 og en halv time til det lander. Nettet er utrolig treigt så jeg får bare lagt til mobil bilder. Blogges når jeg lander eller imorgen vis jeg ikke får tid :)

Pretty little liars<3


3 kommentarer

IDAG

Hello, nå sitter jeg å gjør mattelekser! idag har jeg ikke gjort så masse utenom skolen og sett noen episoder av gossip girl! Jeg drar til norge igjen på onsdag og skal være der i 11 dager fordi jeg skal i komfirmasjon. Denne ganggen kommer jeg nok til å blogge fra norge.
 


17 kommentarer

HELGEN//

Hello, i hele helgen har det vært ganske dårlig vær og jeg har bare sittet inne. Jeg var en liten tur i albir i dag men eller har jeg ikke gjort noe spessielt. hele helgen har jeg vel egentlig bare sett masse episoder av gossip girl og pretty little liars. Skal prøve og blogge oftere til uka, det er så vanskelig å blogge når jeg ikke gjør noe eller får noe inspirasjon. 


et bilde jeg tok kvelden før det startet å regne.. uredigert! se så svarte skyer da :O


selfiee:*


9 kommentarer

BIEBER FEVER!

Hello, nå har jeg hatt en uventet pause fra bloggingen i en stund så nå kommer jeg sterk tilbake! Norge var kjempe koselig og konserten var helt utrolig!!! Jeg gikk glipp av litt fordi jeg besvimte men ellers var det en helt fantastisk opplevelse! Har fått helt bieber fever etter jeg kom hjem! jeg har hengt opp plakter og hører bare på han!her er litt av det jeg har på veggen for tiden haha<3


8 kommentarer

>OSLO

hello, dette blir et kjapt innlegg! jeg vil først bare si unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund og at jeg må ta noen dager fri fordi nå drar jeg til norge! men nå må jeg løpe ned tilo bussen for å dra på skolen og være der i noen timer før mamma henter meg og kjører til flyplassen! jeg skal nemmelig på justin bieber konsert<33333

 
(bildet opplasteren funker ike, så jeg måtte ta et gammelt bilde)


5 kommentarer

IDAG

Hello, fikk ikke blogget i går.. men det var bare en helt vanelig dag! Var på skolen som vanelig også dro jeg ut og spiste med martha og veronica.. faktisk helt likt som i dag! Så jeg kan ikke si jeg har en veldig spennende hverdag for tiden! Har lesker og prøver jeg må lese på osv. også så det blir ikke mye tid til over til bloggen! I dag tok jeg med kameraet ut, noe jeg skal begynne å gjøre oftere ;)meg og martha på skolen.. hadde tilfeldigvis på oss like gensere hahah...


hahah kysse bilde mot speilet.. måtte ta det i svart hvit fordi det ble så gul aktig :o


4 kommentarer

GÅRSDAGEN

hello, igår var jeg ute med Ines, Martha og Veronica! vi hadde det kjempe gøy og koste oss veldig! vi sov over hos ines i det sykt fine huset hennes, også var vi å spiste pizza og god yogurt is :) vi hadde det kjempe gøy og lo masse! i dag dro vi på burger king og spise! sunnhet kalles det! vi fik desverre ikke tatt så masse bilder men her er de vi fikk tatt...


fineste jentene, elsker dere<3

<3

 


3 kommentarer

GOD HELG!

Hello, nå er det endelig helg! Denne uka har gått kjempe fort, skolen startet på tirsdag, jeg var syk på onsdag og da har det egentlig bare vært tre dager på skolen! Idag har jeg ikke gjort noe spesielt det er vært å blogge om haha! Imorgen blir det litt planer.. men det kan jeg fortelle om i morgen! jeg skulle ta noen bilder ute, men det startet helt plutselig å regne.. så da ble det inne bilder! På bildet ser det ikke ut som at det regner fordi jeg redigerer bildene mine lysere ;)
btw. jeg kjeder meg veldig nå så vis dere vet om en fin sånn søt, koselig jente film så gjerne legg igjen en kommentar<3 
-hva har du gjort i dag?
-vet du om en fin jente film? 


4 kommentarer

SOOL

hello, i dag har det vært kjempe fint vær! vurderte å ta på meg shorts til å med.. men imorgen er det spådd regn desverre:( håper ikke det stemmer da fordi da blir det til en kjedelig inne dag!
Jaja,  jeg var ute på verandaen og tok noen bilder i stad.. uheldigvis ble alle stygge hahah ble blendet av sola så så ut som en kineser på alle bildene! her er to som ikke var så ille!-hva har du gjort i dag?
-er det fint vær der du er nå? 


5 kommentarer

hjemme igjen

hello, nå har jeg nettopp stått opp. Jeg kom hjem fra london igår og jeg er helt utslitt! Jeg har lenge hatt problemer med skulderen min sånn at jeg får utrolig vondt i den helt plutselig. Og denne helgen fikk jeg så vondt at jeg klarer ikke å bevege meg lengere. Jeg har vondt i hele kroppen og er kjempe støl. Men jaja! Jeg skal ikke klage jeg har hatt en kjempe fin tur til vakre london og har fått kjøpt masse fint! Jeg skal prøve å få vist dere innkjøpene, vurdere å gjøre det på video faktisk :) skal vise dere noen av bildene jeg har tatt.. Selv om det ble ikke så mange fordi det var så masse å gjøre og hadde nesten aldri tid!

 

 

-har du vært i london før?
-vil du at jeg skal lage en video av innkjøpene?
-tips til hva jeg kan gjøre med skulderen min? 


2 kommentarer

LONDON

hello, nå har jeg ikke blogget på en godt stund og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid, lyst eller noe og blogge om. Og det verste av alt er at jeg ikke kommer til å få kunne blogge på kanskje 5 dager til?
uff, føler meg som verdens dårligste blogger. Men jeg må sove nå.. fordi imorgen tidlig reiser jeg til looondooon :) gleder meg kjempe masse og tror det kommer til å bli kjempe gøy! Jeg skal bra være borte i 4 dager men tror ikke jeg kommer til å ha tilgang til noe internett. Jeg skal prøve å få tatt masse fine bilder til dere men jeg skal bare ha meg digital kamera :( 

5 kommentarer

premieren

Hello, nå har jeg nettopp kommet hjem fra premieren på teateret jeg går på! Det var utrolig skummelt, og det var en del spente og nærvøse jenter backstage haha! Jeg skulle ta opp kamerat å ta noen bilder akkuratt før vi skulle ut og fremføre. Sååå jeg fikk ikke tatt noen bilder.. jeg var også en tur å tok solarium i pausen haha, vi fikk 15 minutter til å kjøpe litt goderi på butikken! Er så desperat etter å bli brun at første sjanse blir tatt! Det skal foresten være forestillinger hele helgen så skal prøve å få tatt noen bilder i morgen!

et gammelt bilde hahah..

 

 

-har du noen gang gått på teater?
-hva har du gjort i dag? 


2 kommentarer

generalprøve

hello, idag har vi hatt generaprøve på teateret! jeg begynner faktisk å bli litt nervøs, det er premiere i morgen og det gikk ikke super bra i dag. Vi glemte replikker, hoppa over 3 sider fra manuset og jeg fikk helt hjerteppe. Menmen, generalprøver skal ikke gå helt uten feil heller. Før teater var jeg å spiste sushi med martha.


bildene ble litt i rar rekkefølge da..

 

-hva har du gjort i dag?
-liker du sushi? 


8 kommentarer

MIN DAG I BILDER

hello, i dag var jeg og tok noen bilder med Martha før vi dro på teater. Etterpå så møte vi noen andre jenter og var litt med dem, også tok vi sol!

det var bare bildene av meg og martha som ble fine haha<3

 

 

-hva har du gjort i dag?
 15 kommentarer

VINTERFERIEN...

hello, nå ligger jeg å slapper av i senga og venter på å bli trøtt. Jeg føler at hele vinterferien bare flyr fra meg og at plutselig er den over, alle dagene mine går vel egentlig sånn her :
sove,venner,teater,teater,teater,teater,venner,være oppe hele natta, sove. også alt om igjen.  haha, jeg vil få noen minner ut av denne vinterferien men jaja, teater er en veldig stor del av den og sånn må det vel bare være nå som det er så kort til igjen til premieren. det er faktisk to dager til :Oet bilde av meg og Martha (trykk på bildet for å komme til bloggen hennes) fra istad <3

 

-hvordan har din ferie vært? 


7 kommentarer

190213

hello, nå har jeg nettopp stått opp! Nå skal jeg til albir å møte Martha før vi dra på teater. Jeg tar med meg kamera sånn at jeg får tatt noen bilder.et veldig uklart bilde jeg tok i går. 

snakkes<3 


7 kommentarer
Stikkord:

KOSELIGE DAGER

hello, jeg fikk dessverre ikke blogget i går fordi jeg var ikke hjemme eller hadde tilgang til interenett. Jeg var først på teater noe som er kjempe gøy nå som premieren av forestillingen næremer seg. Så dro jeg Jannike og Martha (LINK) ned for å møte herlige silje og vennene hennes. Silje bodde i spania før, men så flyttet hun hjem i jula.. Men det var kjempe gøy å se hun igjen! Så dro jeg, silje, martha og vennene hennes på en resturang å spiste god mat. Der møtte vi noen andre jenter vi kjenner og så gikk vi bare litt rundt i albir og koste oss! Jeg endte opp med å sove over hos silje, noe som var veldig gøy! Så dro vi en tur til altea (byen jeg bor i) og spiste kake og handla litt på ale-hop. Jeg kjøpte noe veldig kult som jeg godt kan vise i ett annet innlegg :)


snakkes<3


6 kommentarerHello, jeg heter Liv Karin Johansen. Jeg er 14 år og kommer fra Moss. Jeg bor fortiden i Spania og kommer til å blogge om mitt liv her.hits